Hirdetés

X350 Slim PC: 3,8 cm széles gép a Shuttle-től



|

A Shuttle legújabb mini-PC-je igazán helytakarékos: mindössze 3,8 centiméter széles.

Hirdetés

A Shuttle egy nagyobb teljesítményű mini-PC-vel jelentkezik, amely különösen vékony, és az X350 Slim PC nevet kapta. A gyártó előző generációs SFF PC-inél (X100 és X200) az X350 jóval vékonyabb, mindössze az egyharmada az előző modellnek.

 

Az X350 körülbelül olyan magas, mint egy papírlap, és mindösszesen 3,8 centiméter széles. Az ultrakompaktnak nevezett gép sok esetben jöhet jól, ha fontos a helytakarékosság. Eldugható például egy LCD-monitor vagy egy HDTV mögé is, így gyakorlatilag hely nélkül, észrevehetetlenül használhatjuk az apró gépet.

 

Az X350-ben egy ventilátor sincs, ezért állítólag nem csak, hogy hangtalan, de még keveset is fogyaszt, ráadásul a porral sem kell küzdenünk. A kis méretek ellenére a gépbe kétmagos Intel Atom D510-es processzor került, az NVIDIA ION grafikus rendszerének társaságában. Utóbbi egyébként opcionális 1080p-s HDMI-kimenettel érkezik. Kevesebb, mint négy centimétertől ez valóban nem rossz teljesítmény. Az X350 már ezen a héten előrendelhető a Shuttle-nél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.