Hirdetés

Xbox 360-kompatibilis lesz a Project Scorpio



|

Csak jövő karácsony táján jön a Microsoft új konzolja, de egy újabb jó hír már most kiderült róla.

Hirdetés

A Microsoft Project Scorpio konzolja csak a 2017-es karácsony táján érkezik majd meg, azonban egy nagyon fontos tulajdonságára már most fény derült. 

Hirdetés

Amint arról a GameStar is beszámolt, a konzol visszafelé kompatibilis lesz az Xbox 360-as címekkel. 

Mindezt Mike Ybarra árulta el a Twitteren, aki az Xbox mérnöki részlegét vezeti. Korábban egy felhasználó arra volt kíváncsi, hogy fut-e majd a 2010-es Red Dead Redemption a Project Scorpión - erre válaszul árulta el Ybarra a visszafelé kompatibilitást. 

A Microsoft egyébként tavaly az Xbox One számára is elhozta az Xbox 360-kompatibilitást, így az Xbox One-on 250 360 címből lehet válogatni. 

Phil Spencer, az Xbox első embere korábban egy olyan gamer platformot ígért, amely nem függ a néhány évente érkező új konzoloktól - a jelek szerint a Project Scorpio is ebbe az irányba megy. 

A Project Scorpio drága és prémium konzolnak ígérkezik - 600 dollárért 8-magos CPU-t és 6 teraflopos teljesítményű grafikát kínál majd. Természetesen a natív 4K 60 Hz-en sem jelent majd gondot, ahogyan a VR sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.