Hirdetés

Xbox-ra megy az Internet Explorer



|

Hamarosan beépített böngészőt kaphat a Microsoft konzolja.

Hirdetés

A Verge információ szerint hamarosan az Xbox 360 játékkonzolok is saját böngészőt kaphatnak. Nem meglepő módon az Internet Explorer érkezéséről hallani (persze a riválisok vélhetően itt is szabad böngészőválasztást akarnak majd). Az IE kilences verziója természetesen nem kevés átszabáson esik majd keresztül, és vélhetően Kinect támogatással is rendelkezni fog. Illetve az is lehet, hogy az utóbbi megléte alapkövetelmény lesz, hiszen míg kontrollerrel nehézkes lehet egy böngésző kezelése, addig a Kinect támogatja a hang- és gesztusokkal történő vezérlést.

 



A lap emlékeztet arra is, hogy a hangvezérlés megjelenése miatt az Xbox konzolok már egy ideje rendelkeznek beépített Bing keresővel, ám saját böngésző híján annak korlátozottak a lehetőségei. Az Internet Explorer beépítése ezen hézagot küszöbölné ki, arról nem is beszélve, hogy beleillene a Microsoft három képernyőt - PC, okostelefon, tévé - egységesítő stratégiájába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.