Hirdetés

Xboxhoz készült a Seagate külső SSD-je



|

A termékkel jelentősen csökkenthető a játékok betöltési ideje.

Hirdetés

Az Xbox One beépített háttértára nem kimondottan egy teljesítménybajnok, hiszen egy SATA3 csatolófelületet használó merevlemezről van szó. A Seagate most bejelentette a Game Drive for Xbox SSD termékét, amellyel szerelés nélkül is alaposan felgyorsítható a játékok betöltése.


Hirdetés


Rendkívül egyszerűen beüzemelhető a háttértár: csak rá kell kötni a dobozában mellékelt USB 3.0 adatkábellel az Xbox One-ra, a konzol magától felismeri, onnantól kezdve pedig a beépített HDD helyett a sokkal gyorsabb (olyan 440 MB/s szekvenciális adatolvasási sebességet nyújtó) SSD-re is telepíthetőek lesznek a játékok.



A Seagate szerint szimultán olyan 15 játék telepíthető rá, feltételezve, hogy a játékok egyenként 35-50 GB helyet foglalnak, továbbá a cég reklámszakembereinek tetsző arányban vannak installálva a meghajtóra. A Game Drive for Xbox SSD elméletileg november során kerül piacra, az ajánlott fogyasztói ára az Egyesült Államokban 199 dollár, azaz olyan 56 ezer forint lesz. Európában erre rájön még többek közt a forgalmi adó is, 27 százalék áfával már 71 ezer forintos vételi árra kell számítani.


(Forrás: TechPowerUp, Seagate)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.