Hirdetés

XBR HDTV-k a Sony-tól



|

Mindhárom XBR szériát hivatalosan bemutatta a japán gyártó.

Hirdetés

 

A Sony XBR szériájáról már április közepén lehetett hallani egyes forrásokból, azonban a japán gyártó most hivatalos is bemutatta az XBR családot. Az idén ősszel megjelenő HDTV-ket három soroztba osztotta a Sony: XBR8, XBR7 és XBR6. 

 

Az XBR8-as szériába az 55 inches KDL-55XBR8 és a 46 inches KDL-46XBR8 kerültek. Mindkét modell háromszínű, TRILUMINOS LED-es háttérvilágítást kapott, 10-bites feldolgozásra képesek, és olyan technológiákkal látták el őket mint a BRAVIA Engine 2, Motionflow 120 Hz, vagy az Advanced Contrast Enhancer PRO.

 

A 70 inches KDL-70XBR7 és a 40 inches KDL-40XBR7 az XBR7-et erősítik, míg az XBR6-os családba 32 és 52 inch közötti modellek kerülnek.  

 

sony_xbr.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.