Hirdetés

Xerox: nyomtatás KKV-knak kevesebb macerával és mobilról is



|

Hány papírtálca feltöltés elfogadható naponta és mennyit nyomtathat egy felhasználó?

Hirdetés

A napi munkát igyekszik megkönnyíteni a Xerox, amikor nagy papírkapacitású multifunkciós modelleket ajánl a jelentős napi volumennel dolgozó irodáknak. Most a WorkCentre 5019-et és 5021-et nagyobb befogadóképességű papírtálcával szerelte fel a gyártó, hogy a munkatársaknak a lehető legkevesebb időt kelljen szánniuk a feltöltésre.

 

A percenként legfeljebb 20 oldal nyomtatására képes MFP-k tárolókapacitása 850 lap, ennek köszönhetően az irodai dolgozóknak ritkábban kell a papír újratöltésével bajlódniuk. (Arról nem szól a hír, hogy milyen áron hozzáférhető a 850 lapos változat, illetve most bónusz második tálcával adják, illetve hogyan érti ezt az egész közleményt a cég.)

 

 

A berendezések hozzáférése rugalmasan alakítható úgy, hogy elkerülhető legyen a felesleges nyomatok létrehozása, ugyanakkor igény szerint nyomtathassanak a sokat utazó munkatársak is. A „Copy Accounting” szolgáltatás segítségével akár 10 jelszóvédett felhasználói fiók is nyitható, amelyekhez egyéni másolási kvótákat lehet beállítani, kordában tartandó a költségeket. A Xerox PrintBack mobil nyomtatási alkalmazása pedig lehetővé teszi, hogy a WorkCentre 5019/5021 bármilyen Google Android vagy Apple iOS készülékről elfogadjon nyomtatási feladatokat.

 

Az új MFP-k további előnyei az ár-érzékeny, ugyanakkor nagyobb dokumentum mennyiséget kezelő irodák számára érdekesek. A beépített lapolvasó nem csak másolásra, digitalizálásra is szolgál, csökkentendő az iratkupacokat az irodában. Az automata kétoldalas nyomtatással csökkenthető a felhasznált papírmennyiség, a Toner Save üzemmód, visszafogja a fogyóeszközök költségeit, emellett kis méretet és egyszerű üzembe helyezést ígér a Xerox.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.