Hirdetés

Xerox WorkCentre 6400: nagyképernyős lézer



|

Az új WorkCenter 6400 nagy teherbírású színes multifunkciós lézernyomtató

Hirdetés

A gyártó szerint a WorkCentre 6400 áthidaló megoldást jelent az asztali és a munkacsoportos nyomtatók között.

 

A WorkCentre 6400 nyomtatás közben is tud másolni, szkennelni vagy akár faxolni, míg a Print Around funkció felfüggeszti az egyéb erőforrásokat igénylő nyomtatásokat, és a sorban következő munkával folytatja a műveletet. A szkennelési lehetőségek teljes tárháza lehetővé teszi az ismétlődő dokumentumkezelési feladatok automatizálását. A gyakran nyomtatandó munkákat közvetlenül a készüléken tárolhatjuk, hogy később újra kinyomtathassuk őket, a papíralapú dokumentumokat pedig kereshető pdf-ekké konvertálhatjuk az új berendezés segítségével az egyszerű archiválás, rendszerezés és visszakeresés érdekében.

 

xerox workcentre 6400 szines lezernyomtato multifunkcios

 

A WorkCentre 6400 percenként legfeljebb 30 színes, illetve 35 fekete-fehér oldalt másol, szkennel, faxol, valamint nyomtat. Automatikus kétoldalas nyomtatási funkciója csökkenti a papírfelhasználást másolás, nyomtatás és faxolás közben. A berendezés használatát jelentősen megkönnyíti a nagyméretű, színes, érintőképernyős kezelőfelület.

 

Az új termék támogatja a biztonságos dokumentumkezelést: a nyomtatási feladatokat vissza lehet tartani, amíg meg nem adjuk a PIN-kódot; a képfájlok akár automatikusan, akár kérésre törölhetők az eszköz memóriájából minden egyes munka után; míg a bejövő faxok nyomtatásához jelszót rendelhetünk hozzá. A berendezés képes csatlakozni a 802.1x, valamint IPv4 és IPv6 protokollt használó hálózatokhoz is.

 

A Xerox Extensible Interface (a gyártó adta fejlesztői felület) segítségével a független szoftverkereskedők és -fejlesztők a nagyméretű színes érintőképernyőről könnyen elérhető, testre szabott alkalmazásokat hozhatnak létre. Ez segít a könnyen kezelhető, testre szabott vállalati alkalmazások kialakításában.

 

xerox workcentre 6400 szines lezernyomtato multifunkcios panel_.jpg

A WorkCentre 6400 asztali vagy földön álló kivitelben is kapható, oppcionálisan finisherrel kiegészítve, amely akár 30 oldalas anyagokat is képes összehordani és -tűzni.

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.