Hirdetés

Megjelent a Xerox WorkCentre 7400 nyomtató család



|

Megtakarítást és jó színhűséget ígér a Xerox WorkCentre 7400 nyomtató sorozat

Hirdetés

Az új nyomtatócsalád WorkCentre 7425/7428/7435 berendezéseivel e-mailbe, faxba és PDF-be is szkennelhetünk legfeljebb 1200 x 2400 dpi-s felbontással. A nyomtatók a gyártó új magas fényű emulzió-aggregációs (EA-HG) tonerét használják, amely kisebb és tömörebb toner részecskékből épül fel, ezáltal a multifunkciós berendezések élénk színeket és finomabb vonalakat produkálhatnak. A WorkCentre 7400 termékcsalád úgynevezett Print Around funkcióval is rendelkezik, amely gondoskodik róla, hogy az esetlegesen felfüggesztett feladatok ellenére más nyomtatási munkák zavartalanul folytatódjanak, javítva ezzel a kihasználtságot.

 

 

A WorkCentre 7400 termékcsalád számos beépített alkalmazással rendelkezik, amelyek között megtalálható a hozzáférés-korlátozást biztosító Auditron, valamint a Xerox Standard Accounting, amely irányítja és ellenőrzi a színhasználatot. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók a színek mennyiségének, illetve alkalmazási helyének és idejének megadásával szabályozzák a költségeket.

 

 

xerox workcentre 7400 multifunkcios nyomtato csalad

Xerox WorkCentre 7425/7428/7435

 

 

A sorozat tagjai percenként legfeljebb 35 oldalt nyomtatnak és másolnak színesben vagy fekete-fehérben. 5000 lap fölé bővíthető papírkapacitással, valamint számos befejezési funkcióval – például füzetkészítés és lyukasztás – rendelkeznek. A Xerox Extensible Interface Platformjának (EIP) segítségével a független szoftverkereskedők és -fejlesztők a felhasználói kezelőfelületről könnyedén elérhető, testre szabott alkalmazásokat hozhatnak létre.

 

Mindezzel jelentős időt takaríthatnak meg, és leegyszerűsíthetik a gyakran ismétlődő feladatok elvégzését a felhasználók számára, amivel oktatási, fejlesztési költségeket spórolhatnak meg.

 

Az új modellek energiatakarékos üzemmódban csak 2 watt energiát fogyasztanak, ami számottevően kevesebb, mint a legtöbb színes lézernyomtató esetében. A környezetvédelem jegyében az új multifunkciós berendezések biomasszából készült műanyag alkatrészeket tartalmaznak, amelyek gyártása során 16 százalékkal kevesebb szén-dioxid keletkezik, mint hagyományos módszerekkel.

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.