Hirdetés

XFX Radeon HD 6850 egyedi hűtéssel



|

Az XFX megtartotta a referenciakártya órajeleit, azonban dual slotos, dupla ventilátoros hűtőt szerelt a vezérlőre.

Hirdetés

Az XFX összességében a harmadik Radeon HD 6850-es kártyáját mutatta be, amely hamarosan a boltok polcaira is kerül. A gyártó úgy döntött, megtartja a referenciamodell teljesítményét, így egyes felhasználók sajnálatára nem OC-kártyáról van szó.

 

Az alap órajelek tehát maradtak, így a GPU 775 MHz-en dolgozik, míg a memória 4000 MHz-en "ketyeg". Az XFX kártyájának 960 stream processzora van, a 256 bites memóriabusz pedig 1 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel.

 

A dual-DVI, HDMI és DisplayPort kimenetekkel felvértezett kártya különlegessége annak egyedi hűtője: nem csak dual slotos egység került rá, de egyenesen két ventilátort épített bele az XFX. Ezek alatt két réz hőcső található. A kártya ára 195 dollár.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.