Hirdetés

Xigmatek Elysium: a világ legnagyobb játékos-háza



|

Az óriási méretű toronyba még a leghatalmasabb alaplapok is könnyedén beférnek, két tápegység társaságában.

Hirdetés

A Xigmatek bemutatta a világ valószínűleg legnagyobb, játékosoknak szánt PC-házát, az Elysiumot. Az óriási méretű torony olyan nagyra sikeredett, hogy gyakorlatilag bármit képes elnyelni, még az akkora alaplapokat is, mint az EVGA Classified SR-2, amely egyenesen két CPU-val dolgozik.

 

Az Elysium 230 x 618 x 663 milliméteres méretekkel rendelkezik. 12 darab 5,25 hüvelykes meghajtót képes elnyelni, így rengeteg optikai meghajtó és egyéb eszköz építhető bele. 8 darab 3,5 hüvelykes HDD-férőhely van benne, illetve egy 2,5 hüvelykes tálca SSD-k és kisebb HDD-k számára. A Xigmatek egyenesen 10 PCI slotot biztosít.

 

A házon hét darab előrefúrt lyuk található az esetleges vízhűtés érdekében, ráadásul két tápegységnek is van hely az Elysiumban. Az óriás toronyra két 120 milliméteres, egy 140 milliméteres és egy 200 milliméteres ventilátor is került, mindegyik kék LED-ekkel. Felülre a szokásos eSATA, USB 2.0-ás, USB 3.0-ás és audiocsatlakozók mellé egy beépített SATA-dokkoló is került. A Xigmatek Elysium feketében és szürkében elérhető, 159,9 eurós áron. Aki oldalablakot is szeretne, annak már 169,9 eurót kell fizetnie.

 

Képforrás: caseking.de

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.