Hirdetés

Xirrus Wi-Fi Inspector 1.2



|

Az ingyenes segédprogram segítségével felderíthetjük az elérhető vezeték nélküli hálózatokat és azok tulajdonságait.

Hirdetés

Vezeték nélküli kapcsolatunk hibakeresésére és kezelésére szolgál ez az alkalmazás. Kijelzi az összes elérhető hálózatot, amelyeknek visszakereshetően, folyamatosan naplózza a jelerősségét. Részletes hálózati adatokat is megjelenít, mint például a használt titkosítás módja, az eszközök típusa, azonosítója vagy az általuk birtokolt hullámhossz, ráadásul természetesen a segítségével szabadon váltogathatunk a különböző elérhető vezeték nélküli hálózatok között.

 



A program érdekes funkciója az interaktív radarkép, amely a saját hálózati adapterünkhöz képest helyezi el a többi, közelünkben lévő drót nélküli eszközt. Ezzel akár azt is meghatározhatjuk, hogy egy ismeretlen eszköz körülbelül hol található meg fizikailag.

Mindezek mellett különböző online sebesség- és jelminőségi tesztekhez is hozzáférhetünk a segítségével. (Az előbbi egyébként a jól ismert speedtest.net oldalra irányít át, az utóbbival pedig ennek testvéroldalát, a pingtest.net-et érhetjük el.) A hálózati információkat CSV állományba is lementhetjük vele.

Adatok:

- Wi-Fi-hálózatok adatainak részletes megjelenítése
- Vezeték nélküli hálózati eszközök pozíciójának kijelzése
- Jelerősség naplózása
- Adatok mentése CSV formátumban
- Tesztoldalak gyors elérése
- Ár: ingyenes
- Web: hopp.pcworld.hu/7720

Előny: sok funkció, részletes adatok a drót nélküli kapcsolatokról
Hátrány: nem találtunk
Teljesítmény: 4
Szolgáltatás: 4
Ár/érték: 5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.