Hirdetés

Xonar U3: hordozható, USB-s hangkártya



|

Szokatlan és egyedi hangkártya a Xonar U3, amelyet az ASUS notebookokhoz szán.

Hirdetés

A hangkártyák nem kapnak kiemelt figyelmet az utóbbi években - ennek egyik oka, hogy kevés újat mutatnak be, illetve, hogy az alaplapok és a notebookok integrált megoldásokkal segítik a felhasználókat. Az utóbbi módszerek azonban semmiképp nem mondhatóak kielégítőnek, csupán a minimumot biztosítják.

 

Az ASUS legújabb hangkártyája a Xonar U3, amely egy meglehetősen szokatlan és egyedi eszköz. Egy USB-s hangkártyáról van szó, amely alig nagyobb egy pendrive-nál, és a gyártó kifejezetten notebookokhoz szánja. A Xonar U3 a noteszgépeknek Dolby- és GX2.5-támogatást is nyújt (az EAX 5.0-ás audiojelek sem jelentenek problémát).

 

A Xonar U3-mat azoknak ajánlják, akik multimédiás célokra szeretnék használni notebookjukat, és ehhez egy megfelelő fejhallgatójuk is rendelkezésre áll. Az apró eszköz mindössze 25 grammos, és előre beállított profilokkal, módokkal rendelkezik, így a használónak csupán választania kell. Az egyszerre 128 hangeffektet lejátszani képes Xonar U3 áráról és elérhetőségéről nincsenek információk.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.