Hirdetés

Yoga 10 HD+ tablet a Lenovótól: jobb kijelző, gyorsabb processzor



|

Új tízhüvelykes táblát mutatott be a Lenovo. A Yoga 10 HD+ jóval erősebb, mint elődje volt.

Hirdetés

A Lenovo hétfőn, a WMC 2014-en mutatta be legújabb tabletjét, a Yoga 10 HD+-t. A termékvonal két korábbi tagja a Yoga 8 és a Yoga 10 inkább jellegzetes formatervével és kedvező árával hívta fel magára a figyelmet, mint a teljesítményével. A nagyobbik tábla Barcelonában bejelentett új változatába azonban már erősebb hardver került, így a fogyasztók számára is vonzó alternatívát jelenthet a konkurens gyártók hasonló termékeivel szemben.

Hirdetés

A Yoga 10 HD+-ba egy 1920 x 1200 pixel felbontású HD-képernyőt építettek, ami sokkal jobb pixelsűrűséget és nagyobb betekintési szögeket szavatol, mint az előző modell 1280 x 800 pixeles panelje. A Lenovo a processzort is lecserélte, a korábbi MediaTek chip helyett egy Qualcomm Snapdragon 400-ast tettek a tabletbe. A chipcsere az első tesztek szerint érezhetően megdobta a teljesítményt: az eszköz gyorsan és megbízhatóan, akadozás nélkül működik.

A Lenovónak az upgrade ellenére sikerült alacsonyan tartani az árat, a Yoga HD 10+-t 399 dollárért fogják piacra dobni áprilisban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.