Hirdetés

Zajkiszűrő füles



|

A hallásod védelmében - néha kell a csend

Hirdetés

Ugyan nem kifejezetten IT téma, de mikor belebotlottam az oldalba, úgy gondoltam, megérdemel egy kis odafigyelést. Voltak már eddig is olyan eszközök, melyet a zajos helyen, például építkezéseken dolgozók hallásának védelmében fejlesztettek ki. Ezek többsége azonban  meglehetősen sok pénzbe kerül, ráadásul kiegészítő elektronikával együtt érkezik, külön áramforrást igényel, így nehézkes a használata. A SensGard LLC úgy gondolta, enélkül is lehet hatékonyan zajt szűrni - és előállt a ZEM-mel.

 

 

Dr. Jozef Zwislocki, egy hangokkal foglalkozó kutató fejlesztette ki a technológiát, amely egy szimpla erősítőt használ, hogy megszüntesse a háttérzajt, mely ígérete szerint így akár 37 decibellel is kisebb lehet mind az alacsony, mind a magas frekvenciák esetén.

 

Plusz elektronika nélkül a ZEM könnyebb súlyú - és összehajtható! - fülest volt képes alkotni, s ezzel újrarendezheti a zajkiszűrős kütyük piacát. A TMT Safety Products-on keresztül lehet megvásárolni; a 31 decibeles ára negyven, a huszonhat decibelesé harminc dollár. Négy dollárárt kis klip is rendelhető, amellyel a védősisakhoz is hozzá lehet erősíteni a fülest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.