Hirdetés

Zalman GS1200: profi ház extrákkal



|

A kívül-belül fekete ház HDD/SSD-dokkolóval és több különlegességgel igyekszik a felhasználók kedvében járni.

Hirdetés

A Zalman legújabb tornya a GS1200: a ház elsősorban a rajongók és a nagyon igényes felhasználók kedvence lehet. Az újdonság meglehetősen tetszetős, emellett jó szellőzést biztosító lyukasztott (hálós) alumíniumból készült, és kívül-belül teljesen fekete.

 

A ház tetejére egy továbbfejlesztett, hot-swapping funkciókkal felvértezett HDD/SSD-dokkoló, egy USB 3.0-ás, három USB 2.0-ás, egy eSATA és két audio csatlakozó került. A három 5,25 hüvelykes meghajtó befogadására alkalmas torony a vízhűtéses rendszerekhez előfúrt lyukakkal is rendelkezik.

 

A 260 x 570 x 640 milliméteres, 12,4 kilogrammos GS1200 öt ventilátorral szellőzteti a benne lévő hardvereket. Előre két darab 92 milliméteres jutott, hátulra egy 120 milliméteres, oldalra és felülre pedig egy-egy 200 milliméteres légkavaró került. A hátsót kivéve mind kék LED-ekkel van megvilágítva. A Zalman GS1200 már előrendelhető, ajánlott végfelhasználói ára 185 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.