Hirdetés

ZBoard



|

A billentyűzet különlegessége, hogy kipattintható és kicserélhető a kiosztása. Az egyes játékokhoz egyedi kiosztásokat készít a gyártó.

Hirdetés

Napjaink játékai egyre bonyolultabbak, és az egér mellett igénybe veszik a billentyűzetet is. Amellett, hogy megismerkedünk a játék történetével, meg kell tanulnunk, esetleg át kell konfigurálnunk a billentyűzet beállításait, ha jó eredményt szeretnénk elérni. Az igen különleges ZBoard másik oldalról közelíti meg a problémát: az irodai munkára kiválóan alkalmas alapkiosztást egy mozdulattal kipattinthatjuk a tartóként funkcionáló keretből, majd berakhatjuk az éppen játszani kívánt játékhoz készült speciális "billentyűzetbelet".


Ezek különlegessége, hogy a főbb vezérlőgombokat alakjukban és elrendezésükben is teljesen megváltoztatják, illetve megfelelően felcímkézik a különböző funkciókat, így ezeket nem okvetlenül kell fejben tartanunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.