Hirdetés

Zink zsebnyomtató, tinta nélkül



|

Zsebben elfér, jövőre talán már a kameránkba építik és bizonyosan nem folyik belőle a tinta.

Hirdetés

 

zink_printer_b.jpg

 

 

Az újdonság mögött a Zink cég áll, mely szín-kristályokat magában foglaló fotópapírt fejlesztett ki. A nyomtató hőhatással fixálja a színeket, mely vízálló és téphetetlen fotót eredményez. A tintatartályok hiánya teszi lehetővé , hogy nagyon kis méretű készülékeket lehessen építeni a Zink technológiájára. A nyomatminőség a PC World amerikai munkatársának helyi beszámolója szerint megfelelő, de nem veri az eddigi technológiákat. Ez év végére várhatók a technológiát licencelő gyártóktól az első készülékek, egy zsebnyomtató és egy nyomtatóképes fényképezőgép, melyek valószínűleg nem lesznek olcsók. Talán nem tévedünk nagyot, ha a Polaroid azonnal színes fényképet adó és annak idején igen népszerű analóg készülékére gondolva azt mondjuk, hogy jóval olcsóbban megvolt ez már régebben. Igaz, gyengébb minőségben és "analógban".

 

 

zink_printer_a.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.