Hirdetés

Zöld GeForce GTX 560 Ti a Club 3D-től



|

A GF114-es GPU-ra építő kártya 10 százalékkal hatékonyabban használja az energiát társainál.

Hirdetés

A holland Club 3D bemutatta legújabb grafikus kártyáját, az NVIDIA GF114-es GPU-jára épülő GeForce GTX 560 Ti Green Editiont. A "zöld" modell egyedülálló kialakítást kapott, amelynek eredményeképpen a többi hasonló kártyánál 10 százalékkal jobban használja ki az energiát.

 

A Club 3D újdonságára egy egyedi, dual slotos hűtőegység került, szintén új, CoolStream hűtőbordával. A 384 CUDA maggal operáló kártya GPU és shader órajelei 822 és 1645 MHz. A 256 bites memóriabusz 1 GB GDDR5-ös memóriát kezel, 4000 MHz-en.

 

A 2-utas SLI-támogatással érkező kártya három kimenetet tartogat: két DVI-t és egy mini HDMI-t. A Club 3D GeForce GTX 560 Ti Green Edition már ebben a hónapban megvásárolható lesz, sajnos az ára ismeretlen maradt.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.