Hirdetés

"Zöld" RAM-ok a Super Talenttől



|

Az alacsony profillal rendelkező modulok 1,35 volton működnek, így kevesebbet fogyasztanak, és nem igényelnek akkora hűtést sem.

Hirdetés

A memóriagyártással foglalkozó Super Talent bemutatta legújabb, "zöld" RAM-jait. 2 gigabájtos DDR3-as modulokról van szó, amelyek kifejezetten alacsony profillal rendelkeznek. Egy RAM mindössze 1,8 centiméter magas, ami kiváló értéknek számít.

 

Emellett a modulok 1,35 volton működnek, ezért is mondhatóak "zöldnek". Ennek köszönhetően ugyanis kevesebb energiát fogyasztanak, illetve nem igényelnek akkora hűtést sem. A Super Talent egyébként már korábban is szolgált hasonló, energiatakarékos memóriákkal.

 

A gyártó kiemelte, hogy a zöld DDR3-as modulokkal növelhető a rendszerek teljesítménye, miközben spórolunk is velük, egy időben pedig csökkentjük a széndioxid-lábnyomunkat. A Super Talent zöld memóriáinak listája itt található, azonban a táblázatba a legújabb modell még nem került bele.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.