Hirdetés

Zord tél vár a PC-piacra



|

Úgy tűnik, az ünnepek sem lendítenek az eladásokon.

Hirdetés

Az már korábban is egyértelmű volt, hogy a világ pillanatnyi gazdasági helyzete nem eredményez majd kiugróan nagy eladásokat a PC-s iparban még az ünnepekkor sem. Úgy tűnik azonban, hogy a helyzet rosszabb, mint sokan várták, a gyártók pedig az októberi számokkal is boldogak lennének.

 

Konkrét okokat nem említettek, azonban nem kell messzire mennünk, hogy tudjuk, miért ilyen rosszak a kilátások. Az első helyen természetesen a sokat emlegetett tabletek vannak, amelyek sok esetben azokat a vásárlókat is meggyőzik, akik egyébként notebookot vagy netbookot vettek volna.

 

További probléma a merevlemezek hiánya, ami természetesen a PC-k árát megemelte. Egyes vélemények szerint a PC-k eladásainak folyamatos csökkenése szorosan összefügg a memóriapiac gyengélkedésével. A felhasználók számára a piac nehéz helyzete jó hír is lehet, hiszen ez az állapot a szokásosnál alacsonyabb vételárakat eredményezhet.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.