Hirdetés

Zotac GeForce GTX 460 2 GB memóriával



|

A Palit és a Gainward után a hong kongi Zotac is kínál 2 GB memóriával szerelt GeForce GTX 460-as kártyát.

Hirdetés

A Palit és a Gainward után a hong kongi székhelyű Zotac is elmondhatja, hogy kínál 2 GB GDDR5-ös memóriával szerelt GeForce GTX 460-as grafikus kártyát. Ez a duplája a megszokottnak, hiszen az "átlagos" GTX 460 1 gigabájt memóriával rendelkezik.

 

A kártya 40 nm-es, GF104-es GPU-ja 710 MHz-es órajelen működik, 336 CUDA maggal (1420 MHz-en), 256 bites memóriainterfésszel és 3600 MHz-es memória-órajellel. A dual slotos kialakítás és a hűtő változatlan. A kártya támogatja az SLI konfigurációt is.

 

A dual-DVI, HDMI és DisplayPort kimenetekkel felszerelt kártya pontos ára egyelőre ismeretlen, azonban egy plusz meglepetés is lapul a dobozban. A Zotac ajándékba adja a kártyához a Prince of Persia: The Forgotten Sands című játékot.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.