Hirdetés

ZS szériás tápok az OCZ-től



|

Költséghatékony PSU-kat kínál az OCZ a ZS sorozatú tápokkal.

Hirdetés

Az OCZ legújabb tápegységei az úgynevezett ZS szériába tartoznak, és hagyományos, nem moduláris kialakítással rendelkeznek. Hatásfokuk a kor követelményeinek megfelel, a 80Plus Bronze minősítést érdemelték ki. A sorozatba három új modell került.

 

Az 550, a 650 és a 750 wattos modellek egyaránt támogatják az ATX12V v2.2-es és az EPS12V szabványokat, illetve egy darab 12 voltos ággal rendelkeznek. A dupla golyóscsapágyazású, 135 milliméteres légkavaróval ellátott tápok becsült élettartama 100 000 üzemóra.

 

Az OCZ megbízható, de jó teljesítményű, költséghatékony megoldásként tekint új sorozatára, amelynek modelljeire három év garanciát vállal. A ZS széria 550 wattos tagja 79,99 dollárért vihető haza, a 650 wattos változat 89,99 dollárért, míg a 750 wattos verzió ára 99,99 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.