Hirdetés

Zsebkamera a Creative-tól



|

Olcsó, zsebméretű, és YouTube-barát.

Hirdetés

 

A Creative legújabb terméke Vado névre hallgat, és egy zsebméretű videókameraként funkcionál. Amellett, hogy kicsi, olcsó is, ám természetesen nem épp HD-minőségű videókat képes rögzíteni.

 

creativevadocamera.jpg

 

Ha pontosak akarunk lenni, akkor a kifejezetten YouTube-barát 640×480-as felbontásról van szó. Ilyen nagyságú mozgóképből rögzíthetünk a Vadóra, amely 2 GB beépített memóriát kapott (tovább nem bővíthető).

 

A 2 hüvelykes kijelzővel, és kiforgatható USB csatlakozóval rendelkező Creative Vado a gyártó ígérete szerint két órát bír egyetlen feltöltéssel. Noha ilyen tulajdonságokkal még a belépőkategóriában is nehezen veteti magát észre a Vado, a szürke és rózsaszín színekben választható készülék 100 dolláros (körülbelül 16 000 forint) ára már annál kedvezőbb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.