Hirdetés

Zsebméretű PC Oroszországból



|

A DETSEL-01-es mini-PC akár Windows 7-et is képes futtatni.

Hirdetés

Az oroszországi Communication Technology LTD. bemutatta a DETSEL-01 névre keresztelt mini-számítógépét, amely a világon az egyik valaha volt legkisebb mini-PC, amely az Intel x86-os platformjára épül. A zsebméretű gép mindössze 125 x 74 x 12 milliméteres.

 

A nagyjából egy 2,5 hüvelykes hordozható HDD méretének megfelelő mini-PC-be az Intel Atom E680-as processzora került, amely egymagos, az órajele 1,60 GHz, a fogyasztása pedig 4,5 watt. Az adattárolásról egy 64 vagy egy 128 gigabájtos 3 Gb/másodperces átviteli sebességre képes SSD gondoskodik, az áramról pedig egy 12 voltos tápcsatlakozó.

 

A 802.11 b/g/n Wi-Fi-modullal, gigabites Ethernettel, Bluetooth 4.0-val felszerelt DETSEL-01 D-Sub videokimenetet, sztereó HD audiót és két USB 2.0-ás portot is tartogat. A zsebméretű gép külön érdekessége, hogy képes futtatni és használni a 32 bites Windows XP és Windows 7 operációs rendszereket.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.