Hirdetés

A te háztartásod is buta?



|

A Philips Wi-Fi-n keresztül kommunikáló okos háztartási kütyükkel újít.

Hirdetés

A Philips az idei IFA kiállításon úgy döntött, megmutatja, mivel lehetne okosabbá varázsolni az európai emberek háztartását. Ennek keretében több új terméket és prototípust is bemutattak. Ezek közül volt az egyik a Philips Smart Air Purifier. A 2014-ben megjelenő levegőtisztító berendezés Wi-Fi-vel lett felszerelve, így egy okostelefonnal bárhonnan irányítható.

Hirdetés

 

 

Az eszköz segítségével még a hazaindulás előtt gondoskodhatunk róla, hogy friss levegő fogadjon minket a lakásban. Elsőként Kínában lesz elérhető a levegőtisztító, de a Philips szerint a többi piacon is aktuális a levegő kérdése. Azt mondják, az európaiakra is ráférne, hogy jobban odafigyeljenek az egyébként elég rossz minőségi beltéri levegő javítására, ami nagyban rontja az egészségünket. 

 

 

Magával vitte a HomeCooker Next univerzális főzőkészülékét is a gyártó, ami tud sütni, hirtelen sütni és párolni is. Egy külön tabletes app segít recepeteket keresni, előkészíteni a hozzávalókat, majd az eszköz Wi-Fi-n keresztül letölti az útmutatót, hogyan kell megfőznie az ebédünket. 

 

 

Ott volt még az IFA-n a Saeco GranBaristo Avanti kávégép is, amelyhez mi magunk tölthetünk le írhatunk át recepteket iPaden keresztül. Ha készen vagyunk, Bluetooth-on keresztül küldhetjük az utasításokat a kávéfőzőnek. Az ötlet szerint a vendégek így maguknak állíthatnák be, mit kérnek inni, és az pontosan milyen legyen. 

 

 

A Philips negyedik újdonsága az Avent Smart Baby Monitor Next, az okos babafigyelő. A Wi-Fi mellett ez már 3G segítségével is működtethető, így gyakorlatilag bárhol hozzáférést biztosít. Az okostelefonnal nézhetjük a kamera képét, figyelmeztetéseket kapunk, illetve a Hue technológiával akár a szoba világítása is távolról módosítható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.