Hirdetés

TANK zuhanyzórendszer, az innováció jegyében



|

Zuhanyozz, a fenntARTható fejlődés jegyében!

Hirdetés

Napról napra egyre nagyobb nyomást érezünk a Föld vízkészletének rohamos csökkenése miatt, mely kétség kívül a médiában terjedő kampányok eredménye. Természetesen efelett otthonaink berendezéseit tervező szakemberek  sem hunyhatnak szemet, így a stílusos megjelenésen túl a víz "okos" felhasználását is figyelembe veszik szorgalmas munkájuk során.

Hirdetés

Idén nyolcadik alkalommal adták át a Reece Bathroom Innovation Award díjat, ahol az egyik nyertes a TANK ausztrál tervezője – Charles Skender – lett. Az általa bemutatott, új dimenziós zuhanyzórendszer elégéti ki az elegancia és a környezetvédelem irányába támasztott vágyainkat.

A fogyasztói szokások újragondolásával érhette el a tapasztalt ipari tervező a termék azonnali sikere mellett a szakma legelismertebb innovációs díját. Az eszköz összegyűjti és tárolja a felhasználási szokásokat – az elfogyasztott mennyiségen túl, felhasználókra lebontott arányokat is -, melyek könnyedén leolvashatóak a diszkrét LCD kijelző segítségével.

A TANK automatikus hőmérséklet-szabályozót, áramlás mérőt, WIFI kapcsolatot és mágneses tartóegységet tartalmaz, és ezekkel, egyfajta monitoring rendszerként épül be a mindennapjainkba.

 A TANK zuhanyrendszere nem veszi át az irányítást közvetlenül életünk és fürdési szokásink felett, hanem a megjelenített adatok segítségével befolyásolja döntésünket és motivál a takarékosabb fogyasztásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.