Hirdetés

Az LG G5 ellenére is tarol az LG



|

A tévék és a prémium háztartási gépek piacán hódít az LG.

Hirdetés

Az LG sokat várt a G5-ös zászlóshajójától, azonban a kereslet messze elmarad a várakozásoktól, és a remélt 12 millió helyett idén csak 5,5 millió találhat gazdára. A mobilos ágazat végül 110 millió dollár körüli veszteséggel zárja majd a második negyedévet. 

Hirdetés

Az LG azonban egyáltalán nincs rossz helyzetben a mobilos divízió vergődése ellenére. Ami azt illeti, az LG az elmúlt két évének a legjobb eredményét érte el az idei második negyedévben. 

Az LG és a független elemzők egyaránt arra számítanak, hogy két éves csúcsra ér a nyereség értéke. Ebben a hónapban a hivatalos számadatok is megérkeznek, de az elemzők a nyereséget 510 és 522 millió dollár közé saccolják a három hónapos időszakra. 

A sikert az LG a szakértők szerint a televízióknak és a háztartási eszközöknek köszönheti, amelyekből a nyereség folyamatosan nő. Az LG a világ második legnagyobb tévégyártója, de a klímái és a prémium háztartási gépei is nagyon keresettek. 

A mobilos ágazatnak azonban valami újra lesz szüksége, ugyanis zsinórban az ötödik veszteséges negyedéven lesz túl, és a következőre sem túl jók a kilátások. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.