Hirdetés

Emlékeztető az USB-ben



|

Mert soha sincsen kéznél jegyzettömb, mikor kellene, igaz?

Hirdetés

Eszedbe jut egy jó ötlet, és lusta vagy megnyitni egy új dokumentumot a gépeden, vagy szokás szerint annyi alkalmazást futtatsz egy időben – éljen a hajszolt irodai élet -, hogy nincs türelmed kivárni, míg végre eléd kerül az üres digitális oldal? Esetleg csak annyira hozzászoktál már a jó öreg post-ithez, hogy ösztönösen ceruza vagy toll után nyúlsz a klaviatúra helyett, ha hirtelen egyedbe ötlik egy jaj-csak-el-ne-felejtsem-dolog?

 

 

 

 

Ekkor jön neked kapóra a Soon-won Kim által kitalált jegyzettömb, a Digilog, mely USB portba csatlakozik, és mindig elérhető, hagyományos, papír jegyzetlapokat kínál számodra pont ott, ahol szükséged van rá: azaz ahol éppen dolgozol. Vagy játszol. Vagy a szokásos elfoglaltságodat űzöd. Ne mondd, hogy ez többnyire nem a számítógép előtt van! Műanyag burkolat védi és tárolja a lapokat, illetve segít abban, hogy többé egyetlen gondolat se vesszen kárba, akár otthon, akár az irodában, akár utazás közben is ér a megvilágosodás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.