Hirdetés

Európába jön a Nest



|

Egyelőre csak néhány országban lesznek hivatalosan is elérhetőek a Nest termékei.

Hirdetés

A Nest úgy döntött, itt az ideje, hogy Európában is terjeszkedjen. Ennek keretében a Thermostat és a Protect termékei hivatalosan is elérhetőek lesznek szeptember végétől több európai országban is, mint például Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban és Írországban. 

Hirdetés

A cég szerint online megrendelések után már 120 különböző országban használják a termékeiket, viszont azok nincsenek megfelelően beállítva a helyi fűtési rendszerekhez. A szeptembertől támogatott európai országokban volt egyébként a legmagasabb az importmennyiség. Emiatt minden tekintetben felkészültek az adott országok követelményeire és sajátosságaira. 

Érdekesség, hogy bár a bejelentést a berlini IFA kiállításon tették meg, Németországot egyelőre nem támogatják hivatalosan. Az ok, hogy a helyi gyártókkal nem tudtak még mindent kidolgozni közösen. A Nest legutóbb a Protect füstérzékelő szoftverét frissítette. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.