Hirdetés

Európába jönnek a Samsung Chef Collection konyhai eszközei



|

Európába is érkezik a Samsung prémium konyhai kollekciója.

Hirdetés

A Samsung Chef Collection nevű termékcsaládját a dél-korai gyártó professzionális séfekkel együtt tervezte meg, most pedig Európába is elhozzák a sorozatot, prémium külsővel és funkciókkal. A szériában hűtőgép, mosogatógép, gőzzel működő sütő és indukciós főzőlap is van. 

Hirdetés

A hűtő érdekessége, hogy a hasonló méretű riválisokkal szemben 30 százalékkal nagyobb belső teret ígér. Az indukciós főzőlap nem csak azt jelzi, ha be van kapcsolva, hanem a hőfok hozzávetőleges szintjét is megjeleníti. A gőzös sütő az új trend jegyében 100 Celsius-fokig keringeti a gőzt, a tökéletes működésről és ételről pedig egy ventilátor gondoskodik. 

Az utolsó különlegesség a vízesésrendszerű mosogatógép. A speciális tisztítóeljárásnak köszönhetően állítólag a mosogatógép teljes belsejét tisztítja a rendszer, ezzel tökéletes állapotú tányérokat a kezünkbe adva. Sajnos az eszközök árai és a pontos bolti megjelenés dátuma ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.