Hirdetés

Új Thermalright hűtő a Core i7-hez



|

Az Ultra-120 eXtreme hűtőt teszi LGA1366 kompatibilissá a gyártó.

Hirdetés

A prémium minőségű hűtőiről elhíresült Thermalright is felkészült az Intel Core i7-es processzorainak fogadására. Nagy fejlesztésre természetesen nem volt szükség, hiszen az alapnak számító Ultra-120 eXtreme eddig is igen komoly hűtési teljesítményre volt képes.

 

tright_u120e_lga1366_2.png
 

 

A 6 darab hőcső és az 52 darab alumínium lamella tehát maradt, ami viszont új, az a 120 mm-es folyadék-csapágyas ventilátor. Korábban ugyanis a Thermalright a felhasználókra bízta a ventilátor megvásárlását, lényegében bármilyen 12 centiméteres légkavarót fel lehetett szerelni a hőcsöves toronyra. A Core i7-ek termikus követelményei miatt azonban most jobbnak látták a mérnökök, ha egy ventit is a csomag részévé tesznek. Az egyszerűen felrakható - pattintható - propeller maximális fordulatszáma 1600 lehet percenként, a kibocsájtott zaj pedig nem haladhatja meg a 29 dB-t. A ventilátor vezérlése 3 pines csatlakozás segítségével történik.

 

tright_u120e_lga1366.png
 

 

Ami a lefogatást illeti, kizárólag az LGA 1366 tokozáshoz illő szerelékeket kapjuk meg a hűtőhöz. Nincs szó tehát multi-platform szemléletről, ezért csak azoknak javasoljuk az új Ultra-120 eXtreme megvételét, akik a biztosan vásárolni fognak Core i7 CPU-t a közel jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.