Hirdetés

Fagylaltkészítés játék közben



|

Kickball Ice Cream Maker nevű labdával csak néhány rúgás a hűsítő édesség.

Hirdetés

A házi fagylaltgépek legújabb generációja már cseppet sem hasonlít robosztus konyhai készülékre és akár egy gyermek is könnyűszerrel (sőt élvezettel) használhatja.

Hirdetés

A Kickball Ice Cream Maker ugyanis egy rugalmas, röplabda méretű és formájú eszköz, mely a játékosok erőfeszítéseit ízletes fagylalttal jutalmazza, mely még akár egy forró nyári napon is kellő motivációt jelenthet a fiatalabb korosztály szabadtéri sportolásához. A 34,95 dolláros áron forgalmazott labda "rejtett" képességeinek előhívásához mindössze bele kell töltenünk a fagylaltösszetevőket és némi jeget a belsejében található tárolóba, majd a tartályt lezárva 20 percen keresztül kell sportkellékként használnunk (rugdosni, pattogtatni, dobálni) fagylaltgépünket az ízletes és hűsítő édesség elkészítéséhez.

A készülék egyáltalán nem igényel áramforrást, így segítségével akár egy kempingezés során is meglephetjük a gyerkőcöket frissen készült fagylalttal, azonban arra mindenképp figyeljünk (főleg ha lakáson belül készül a finomság), hogy megfelelően zárjuk a komponenseket tartalmazó tégelyt, hisz az alapanyagok kiömlése nem lesz kellemes látvány.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.