Hirdetés

Fejhallgató exhibicionistáknak



|

Még csak hasonlót sem láthattunk eddig: egy fiatal tervező munkája a hallgatott zenéhez idomulva mozog. (Videóval.)

Hirdetés

Futurisztikus, túlvilági, elképesztő, érdekes - a Squamata nevet kapott fejhallgató, Jop Japenga alkotására sokáig lehetne sorolni a jelzőket. Biztos vagyok benne, hogy ilyen fejhallgató nem volt még egy.

A dizájner egy Arduino lapkára építve dolgozta ki azt a szerkezetet, amely a zene üteme és az általa közvetített hangulat nyomán mozgatja a fejhallgatóra erősített fémlapokat, így egy energikus popszám hallgatása közben a „fémtollak” is gyorsan fognak mozogni, egy lassabb, ambientesebb muzsika pedig lassabb mozgásra készteti őket. Exhibicionistáknak kiváló lenne – én azonban aggódnék amiatt, hogy le ne törjenek a „tollacskák”.

Az alanti videóban látható működés közben.

Squamata from Jop Japenga on Vimeo.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.