Hirdetés

Felsőkategóriás VGA-hűtő a Spire-től



|

A SkyMax a legtöbb AMD és NVIDIA grafikus kártyával képes elboldogulni.

Hirdetés

A Spire új VGA-hűtője SkyMax névre hallgat, és a felsőkategóriában indul. A hűtő három ventilátort kapott, illetve öt darab réz hőcsövet, amelyek a GPU közeléből hivatottak elszállítani a meleget. A SkyMax a maximálisan 180 watt fogyasztású kártyákat támogatja.

 

A középen 90, két oldalt pedig 80 milliméteres légkavarókkal szerelt hűtő bordája nyitott kialakítású, így az ott áramló levegő is segít a videokártya hűtésében. A ventilátorok 19-41,5 dBA zajt bocsátanak ki.

 

A Spire 3 év garanciát kínál a SkyMax hűtőjére, amelynek a dobozában minden szükséges alkatrészt mellékel a szereléshez. Az eszköz a legtöbb forgalomban lévő AMD és NVIDIA kártyával kompatibilis, ajánlott végfelhasználói ára 44,95 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.