Hirdetés

Freezer i30 és A30 processzorhűtők az Arctic-tól



|

Kiváló teljesítményű modellekkel, a tuningkedvelőket célozza az Arctic.

Hirdetés

Az Arctic két legújabb processzorhűtője a Freezer i30 és A30, amelyek Intel és AMD rendszereket támogatnak; sokkal jobb teljesítménnyel, mint amilyenre a referenciahűtők képesek.

 

A két hűtő megegyezik egymással, kivéve a kompatibilitásukat: az i30 LGA2011/1155/1156 platformokra rögzíthető, míg az A30 AM3+/AM3/AM2+/AM2 típusú CPU-kra szerelhető fel. Mindkettő 905 grammot nyom, és egy 120 milliméteres ventilátorral dolgozik, amelynek négy 8 millis réz hőcső és 48 alumínium lamella segít.

 

A meglehetősen csendes processzorhűtők külön érdekessége, hogy a kapott rögzítőkitek segítségével a légáram figyelembevételével négy különböző irányban is rögzíthetjük a hűtőt. Az új Freezer modellek költségtakarékos, de hatékony megoldások, amelyeket az Arctic a tuningkedvelőknek - is - szán. Árakról egyelőre nincs információ, a megjelenés idejét azonban már tudni: 2012. január.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.