Hirdetés

Golflabdás hűtőventilátor a Sharkoontól



|

Nem szokványos hűtővel jelentkezett a Sharkoon: a lapátok golflabdára hasonlítanak.

Hirdetés

A Sharkoon legújabb hűtőventilátora abba a kategóriába tartozik, ami igen távol áll a szokványostól, ennek ellenére stílusos megjelenéssel szolgál valamilyen funkciót is. Elvégre hűtésre minden számítógépnek szüksége van.

 

Természetesen bármilyen ventilátor megteszi, de ha valaki elegánsabbat szeretne, feltehetően egy LED-es, megvilágított modellt tesz majd gépébe. Választható viszont egy olyan is, mint a Sharkoon újdonsága. A 140 milliméteres hűtő lapátjai úgy vannak formázva, mint a golflabda külseje.

 

A "golflabda" 800 fordulatot tesz meg percenként, és 93,85 köbméter levegő szállítására alkalmas óránként. Működés közben 12,4 decibeles zajt generál. A csomagban megtalálható minden, szereléshez szükséges alkatrész is. A hűtő ára 13 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.