Hirdetés

Hatékony mosógéppel újított a Candy



|

A Grando Vita Perfect Rapid 59 mosóprogrammal is rendelkezik.

Hirdetés

Ma egy új mosógéptől több dolgot is elvárhatunk attól függően, hogy mennyi pénzt szánunk rá, és pontosan mit szeretnénk. Amennyiben nem a prémiumkategóriát és az egyedülálló luxust vesszük célba, akkor az egyik legfontosabb tényező az energiahatékonyság, tehát az áram-és a vízfogyasztás mértéke. 

Hirdetés

A Candy bemutatta a legújabb mosógépét, amely a Grando Vita névre hallgat. A szárításra is alkalmas készülék rendelkezik a gyártó úgynevezett Perfect Rapid 59 mosóprogramjával is. Az eszköz A+++ energiaosztályzatot kapott. A gyártó szerint a Grando Vita 20 fokon is képes elérni a 40 fokos mosási hatékonyságot. 

A Grando Vita egyszerre 8 kilogrammnyi ruhával boldogul, ha mosásról van szó. Amikor a szárításra kerül a sor, akkor egyszerre maximum 5 kilogrammnyit pakolhatunk bele. Maga a mosógép 450 milliméter mély, így nem kell váratlan méretekkel sem számolni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.