Hirdetés

Honeywell: okos és felhasználóbarát termosztát



|

Egyszerűen kezelhető és praktikus hőszabályozó.

Hirdetés

Egy programozható termosztát kényelmesebbé és energiatakarékossá teheti otthonunkat, azzal, hogy automatikusan szabályozza a hőfokot. Például magasabbra állítja a légkondicionálót, amíg alszunk, és kikapcsolja, ha elmegyünk otthonról. Ezek az előnyök azonban csak akkor használhatók, ha a termosztát könnyen beállítható. A Honeywell új programozható termosztátja is ilyen: egyszerre felhasználóbarát, és innovatív.

Hirdetés

A Honeywell 300 dolláros RTH959OWF modellje távolról is irányítható, okostelefonon vagy számítógépen keresztül. Az érintőképernyőt a színekkel kontrasztossá tehetjük, használata pedig könnyen, intuitívan elsajátítható. A Wi-Fi beüzemelése és a szükséges alkalmazás letöltése sem okoz gondot. Ez a vállalat első hangvezérléses termosztátja, ez a funkciója is logikusan, megfelelően működik.

Ha nem fontos nekünk, hogy a hőszabályzónkat a telefonunkról is tudjuk irányítani, sokat spórolhatunk, ha nem távvezérléses készüléket választunk – a Honeywell ebben a kategóriában is az élen jár.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.