Hirdetés

Hűts és tárolj stílusosan!



|

Design és sokoldalúság egyben, az OLTU "totemhűtőben"

Hirdetés

Az utóbbi időben szinte megszállottakká váltunk, hogy legtöbb élelmiszerünket a hűtőnkben tartsuk, így megőrizve frissességüket. Azonban természetesen az eltérő helyekről származó zöldségek és gyümölcsök különböző környezeti tényezőket igényelnek. Némelyik tényleges hűtésre vágyik, másik viszont párás melegre, vagy éppen szárazságra.

Hirdetés

Fabio Molinas által megtervezett OLTU rendszer saját hőteljesítményének és agyag konténereinek köszönhetően ideális hőmérsékletet és páratartalmat biztosít élelmiszereinknek.

Az OLTU tervezésekor hangsúlyt fektetettek a hőáramlás megfelelő kihasználásába, így a felszabaduló meleg egy percre sem veszik el. A felfelé áramló meleg levegő a hűtőszekrény tetején található konténerek fele áramlik, majd ez a hő hozza létre a szükséges páratartalmat és hőmérsékletet azon élelmiszereknek, melyek nem igényelnek hűtést.

A tartályok úgy vannak elhelyezve a rendszerben, hogy a hő áramlását kihasználva különböző hőmérsékleteket tudjon kialakítani a kamrákba. Ennek köszönhetően hátul helyezkedik el a két hidegebb tároló, míg elől a két melegebb. A hideg és száraz tárolók belseje fém, ezért az étel hűtése precízen biztosított, azonban nem befolyásolja a nedvességüket. 

Minden konténer esetében megtalálhatóak a külső nyílások, melyek lehetővé teszik a szellőzést és az egyszerű hozzáférést egyaránt.

Így már csupán egy dolgunk van: vásárlásaink végeztével nem szabad elvéteni a megfelelő rekeszt, ami azért a jó cél érdekében igényel tőlünk jó pár percet és figyelmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.