Hirdetés

Így figyelheted az otthonodat



|

Az Indiegogón elindított Piper egy okos biztonsági rendszer otthonra.

Hirdetés

Az otthonra választható biztonsági rendszerekben általában nem sok vonzó tulajdonság van. Ezen változtatna most a Piper, amely az Indiegogón jelent meg, hála a BlackSumacnak. A biztonságért és az automatizálásért felelős rendszernek az alapka egy nagy kamera, amely körülbelül egy hangfal méreteivel rendelkezik. 

Hirdetés

Ez az eszköz képes figyelni a mozgást, a páratartalmat, a hőmérsékletet, és nyomon követhető vele, hogy mi történik az otthonunkban. A Z-Wave támogatásnak hála külső szenzorokat is tud kezelni a rendszer, amit iOS-ről és az Androidról is lehet irányítani. Amikor váratlan pillanatban érzékel mozgást a rendszer, akkor elkezdi rögzíteni a videó képét, és SMS-t küld a lehetséges behatolásról, ha nem tartózkodunk otthon. 

Természetesen nem lenne okos, ha nem lehetne az egyes helyzeteket egyénileg beállítani. Bár egy professzionális biztonsági rendszert nem tud pótolni a Piper, azért a legtöbb tulajdonosnak nagy kényelmet ad, és ráadásul horribilis árra sem kell majd számítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.