Hirdetés

Így mérd az energiafogyasztást otthon egy iPaddel



|

Az Efergy már iPaden is megmondja, mennyit fogyaszt a lakásunk.

Hirdetés

Egy háztartásban rengeteg olyan elem van, amely komoly fogyasztást produkálhat: klímák, HDTV-k, hűtők. Sokszor felmerül a kérdés egy magasabb összeget rejtő villanyszámla láttán: vajon mi fogyaszt sokat? Az Efergy új appja képes ezt megmondani, méghozzá iPaden keresztül. 

Hirdetés

Az Efergy alkalmazása valós időben mutatja a lakásunk energiafogyasztását, egész évben. Az app része az Efergy online szolgáltatásának, amelyen keresztül online mutatja meg az energiafogyasztásunkat, valós időben. 

Természetesen az engage alkalmazás mellett a rendes adatok érdekében szükség van a 70 dolláros engage Hubra is, így a rendszert nem kapjuk meg ingyen. Az app mindenesetre ezek után képes megmondani a napi, a havi vagy az éves fogyasztást is, amit aztán megoszthatunk a különféle közösségi oldalakon.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.