Hirdetés

Intel Core i5 kompatibilis hűtő a Zalmantól



|

A manapság használatos CPU-foglalatok mellett a közel jövőben megjelenő LGA1156-ot is támogatja a Zalman legújabb hűtője.

Hirdetés

A dél-koreai székhelyű Zalman új, ultra-csendes hűtőt készül piacra dobni. A CNPS10X Extreme különlegessége, hogy az AMD Socket 754-AM3 és az Intel LGA 775 és 1366 foglalatok mellett az év harmadik felében bemutatkozó Core i5 központi egységekkel megérkező LGA 1156-os CPU-ágyat is támogatja. A 920 gramm tömegű hűtő természetesen réz alapú talpat kapott, amiből 5 darab hőcső magasodik és kapcsolódik a nikkel bevonatú lamellákhoz.

 

zalman_cnps10x_extreme_01.jpg
 

 


A fémtornyot egy 120 milliméteres, PWM-szabályzással ellátott ventilátor hűti, amely percenkénti fordulatszáma 1000 és 2500 RPM közé eshet. A légkavaró kizárólag alacsony fordulaton nevezhető igazán csendesnek - 20 dBA -, maximális fordulatszámon sajnos akár 39 dBA-t is megtapasztalhatunk. A ventilátorhoz egyébként a gyártótól megszokott Fan Mate szabályzómodult is megkapjuk, aminek segítségével maunálisan is állíthatjuk a légkavaró fordulatszámát. A csomagolás része továbbá egy tubusnyi ZM-STG2 hűtőpaszta is.

 

zalman_cnps10x_extreme_02.jpg
 

 


A CNPS10X Extreme megjelenésének ideje vélhetően még a nyáron megtörténik, a várható árról azonban egyelőre nincs információnk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.