Hirdetés

Itt a Sony saját Chromecastja



|

Úgy tűnik csak az idei BRAVIA tévékkel hajlandó együttműködni a kütyü.

Hirdetés

Pár héttel ezelőtt az USA Szövetségi Távközlési Bizottságának jóvoltából részlegesen lehullt a lepel a Sony modern televíziókhoz szánt BRAVIA Smart Stick kiegészítőjéről, most vasárnap pedig a gyártó véletlenül idő előtt be is jelentette – vagy legalábbis hírünk írásának idejére a cég blogjából nyomtalanul eltűnt a vonatkozó bejegyzés.

Hirdetés


Ettől függetlenül a lényeg ismert: az adatok alapján a legalább 2013-as BRAVIA televíziókat igénylő Smart Stick tulajdonképpen a Chromecast riválisának ígérkezik, a Google TV rendszerének köszönhetően képes androidos alkalmazásokat futtatni, nem előtelepítetteket a Play Store-ból tölthetnek le a felhasználók. A HDMI bemenettel rendelkező kütyüvel kép-a-képben üzemmódban egyszerre lehet netezni és tévét nézni, a weben való navigáció a távirányítójának beépített tapipadjával történik.


Az „NSZ-GU1” típusjelzésű, MHL kompatibilis eszköz megjelenésével kapcsolatos részletek egyelőre nem ismertek, ám vélhetően a borsos árú kiegészítők táborát fogja gazdagítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.