Hirdetés

Jön hazánkba az LG hajlított tévéje



|

Csupán 4,3 mm vastag az OLED paneles prémium termék.

Hirdetés

Az LG hazai kirendeltségének mai sajtóközleménye alapján napokon belül piacra kerül Magyarországon a világ első ívelt kijelzős televíziója, amely technikailag és esztétikailag egyaránt a világ élvonalába tartozik. Az 55 colos és 1920×1080 képpont felbontású eszköz IMAX-szerű kijelzője az emberi látás sajátosságainak figyelembe vételével lett kialakítva, ezzel javítva a vizuális élményt.

Hirdetés


Az OLED panelek legfőbb ismérve, hogy nincs bennük háttérvilágítás, maguk a pixelek adják ki a fényt. Az LG által kifejlesztett implementáció külön érdekessége, hogy a szélesebb színspektrum eléréshez a szokásos vörös, zöld és kék mellett egy fehér alpixelt is felhasználtak a mérnökök. A hivatalos megfogalmazás szerint a TV kontrasztaránya „végtelen”, a 3D-s megjelenítés miatt pedig kettő szemüveg is jár mellé.

A beépített Wi-Fi vezérlővel is rendelkező, átlátszó hangszórókkal felszerelt LG 55EA980V okostévé elsőként a Euronics áruházakban válik elérhetővé, az ajánlott bruttó fogyasztói ára 2 999 990 forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.