Hirdetés

Kivonul a Zynga a Facebookról?



|

A Zynga és a Facebook között nem épp felhőtlen a viszony mostanság.

Hirdetés

Egy Tech Crunchhoz eljutott levél alapján, amelynek szerzője a neve elhallgatását kérte, valószínűsíthető, hogy a Zynga azt tervezi, hogy kivonul a Facebookról, ugyanis nem tudnak egymással megegyezni: a Facebook ugyanis túl nagy részesedést követelt a játékokból bejövő összegből, a Zynga pedig ennek okán Zynga Live néven hozna létre egy újabb weboldalt.

 

 


 

 

A Facebook egyik legnagyobb hozadéka a közösségi élet mellett a különböző alkalmazások megjelenése volt - rengetegen, több millióan játszanak az egyik legismertebb ilyen jellegű játékokkal a Farmville-lel és társaival (Petville, a nemrégiben megjelent Treasure Island stb.), amelyeket a Zynga nevű cég fejleszt, és amelyekben bizony valós pénzt is le lehet csengetni a különböző eszközökért. A Facebook ebből az összegből 30 százalékot vesz le minden egyes alkalmazás esetében, a Zynga pedig ezt nehezményezi, és ezért indítana külön oldalt - kérdés, hogy mennyire követnék a rajongók őket. Sokakat idegesítettek a különböző, ezekhez a játékokhoz kapcsolódó státuszüzenetek, úgyhogy ők biztosan megkönnyebbülnek majd. Mit gondoltok, szerintetek mi lesz a sorsa ezeknek a játékoknak? Ti játszotok velük és vajon játszanátok velük tovább, ha már nem lennének a Facebookon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.