Hirdetés

Lady Gaga digitális halála



|

A popikon pár napon belül bezárja mind Twitter-, mind Facebook-fiókját, mindezt jótékonysági okokból.

Hirdetés

Lady Gaga több mint 7 milliónyi Twitter-követője és 23 milliónyi Facebook-rajongója minden bizonnyal nem fog ennek a hírnek örülni. Az énekesnő ugyanis szerdán, az AIDS világnapján több sztárral együtt kivonul a digiális életből, mindezt azért, hogy felhívják a figyelmet a Keep a Child Alive jótékonysági szervezetre. Az akciót Alicia Keys találta ki és ő járta végig a hollywoodi szupersztárokat, akik közül senki sem mondott nemet: Lady Gaga mellett például Usher, Kim Kardashian és Justin Timberlake is kivonul a közösségi portálokról.

A sztárok egészen addig nem lesznek elérhetők, amíg a fent említett szervezet bankszámláján nem lesz egymillió dollárnyi jótékonyságra felajánlott pénz. Mindannyian elkészítették már a búcsúvideójukat, amelyet szerdán fognak bemutatni: a videóban mindannyian egy-egy koporsóban fognak feküdni. Az akció magyarázata, hogy minden bizonnyal több százezren lesznek szomorúak amiatt, hogy egy sztár "meghal" a digitális világ számára, azonban ez a több százezernyi ember nem foglalkozik azzal, ha egy gyerek valóban meghal a való életben, pedig meg lehetett volna menteni. A cél nemes, a megvalósítással lehetne vitatkozni (hiszen majdhogynem "zsarolásról" van szó), ámde ha akár csak egyvalakit sikerül megmenteni, akkor már megérte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.