Hirdetés

Már a macskák is csipognak



|

A Sony-nak köszönhetően immár cicánk is twitterezhet.

Hirdetés

Egy korábbi cikkünkben a Puppy Tweets kapcsán már rácsodálkoztam, mit ki nem hoznak a Twitter szolgáltatásából. A kiskutyáknak szánt kütyü bekutatásakor vizionáltam egy macskáknak szánt verziót, de nem gondoltam volna, hogy jóslatom ilyen hamar valóra válik: a Sony elkészítette a Cat@Log prototípusát.

 

 

 

A mozgásérzékelővel, kamerával, illetve GPS-szel felszerelt készülék tudja, hogy házikedvencük éppen eszik, járkál vagy alszik, és értesíti is erről a világot. A nyakörv Bluetooth-on keresztül kommunikál a lakásban található PC-vel, és ez utóbbi frissíti a Twitter-státuszt. A jelenleg 11-féle kifejezést ismerő szerkezetet olyan mondatokat közvetít, mint például „Ez finom!”, de a tervek szerint a végleges verzió képes lesz a cselekvéseket összekötni, és összetettebb üzeneteket küldeni, mint „Séta után jobban esik az ebéd”.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.