Hirdetés

Modern főzőlappal újít a Caso



|

Kétzónás lett a Caso új indukciós főzőlapja.

Hirdetés

Egy meglehetősen modern és ráadásul teljes mértékben hordozható főzőlappal újított a német Caso. Az S-Line 3500-as modell egy olyan indukciós főzőlap, amely két külön zónával rendelkezik, az együttes maximum teljesítménye pedig 3,5 kilowatt. 

Hirdetés

Ha a külön-külön használatot nézzük, akkor az egyoldali maximális teljesítmény 2,1 kilowatt lehet. A modernitás jegyében természetesen digitális kijelző segíti a használatot, 12 különböző fokozat mellett. 

Az extrák között találunk 180 perces digitális időzítőt, illetve a hőmérsékletet 60 és 240 Celsius-fok között tudjuk szabályozni. A főzőlap automatikusan észleli a ráhelyezett lábasokat, rendelkezik túlmelegedés elleni védelemmel, illetve teljesen üveg a felülete, rozsdamentes acél szélekkel, szálcsiszolt mintázattal. A Caso elegáns főzőlapját 190 euróért cserébe lehet hazavinni - bármelyik konyhának hasznos tartozéka lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.