Hirdetés

Nagyon energiatakarékos az Electrolux új porszívója



|

AAAA-s besorolást kapott az Electrolux UltraOne Quattro.

Hirdetés

Meglehetősen energiatakarékosnak tekinthető az Electrolux új UltraOne Quattro porszívója, amely az EU legújabb szabványai alapján AAAA-s minősítést kapott. A 4 A-s, kiváló osztályzat ráadásul nem csak a fogyasztásra érvényes, hanem a por felszívására szőnyegről és keménypadlóról, illetve a por visszafújására is. 

Hirdetés

Ezeket a kategóriákat az EU-ban szeptember 1-től kell értékelni minden porszívónál, A-tól G-ig haladva. Az Electrolux újdonságában egyébként egy 800 wattos Eco Force motor található, amelynek a különlegessége, hogy alacsonyabb fogyasztás mellett az erősebb társainál is jobb teljesítményt nyújt - legalábbis ezt ígérik. 

A csendes működésről a SilenAir Technology gondoskodik, a praktikus használatról pedig az ergonomikus fogantyú. Az alaposságunkat az AeroPro Parketto Pro keménypadlós fej világítással igyekszik fokozni. A porzsák 5 literes, az Allergy Plus levegőszűrő mosható. Az UltraOne Quattro idén ősszel érkezik a boltokba, 550 eurós árcédulával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.