Hirdetés

Nem öreg lámpa a régi fényképezőgép!



|

Némi kreativitással szinte bármi ötletesen újrahasznosítható.

Hirdetés

Magyarországon még nem divat, de a fejlettebb országokban teljesen elterjedt gyakorlat a használhatatlannak vélt holmik azonnali kihajítása, az igazán jól élők elhanyagolható esztétikai hibák miatt is képesek megválni a könnyedén és olcsón javítható dolgaiktól.

Hirdetés


A tajvani Ystudio munkatársai garantáltan nem értenek egyet a gyakorlattal, ugyanis régi és hasznavehetetlen tárgyakba lehelnek új életet, a legérdekesebb eddigi munkáiknak talán a régi fényképezőgépek, továbbá azok alkatrészeinek asztali lámpákká alakítása nevezhető. A műhelyt bárki megkeresheti a régi kacatjaival, megfelelő hasznosítási ötlet felmerülése esetén pedig némi fizetségért cserébe elvégzik a munkát.

 


Hazánkból feltehetően nem lenne túlságosan gazdaságos igénybe venni a szolgáltatásukat, ám inspirációt meríteni kiválóak a munkáik, sőt: talán itthon is piacképes lehetne egy efféle üzleti kezdeményezés, bár anyagi okból valószínűleg csak mellékállásban működhetne a műhely.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.